Yalova Üniversitesi    personel@yalova.edu.tr personel@yalova.edu.tr

GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE TEMİZLİK PERSONELİ EĞİTİM PROGRAMI

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 25-26 Ekim 2021 tarihinde Rektörlük Konferans salonunda açılış konuşmasını Genel Sekreter Ömer Naci FİDAN'ın yaptığı eğitim programında Güvenlik görevlilerine; Dr.Öğr.Üyesi Zehra ERTUĞRUL YAŞAR tarafından Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Dr.Öğr.Üyesi Abdulhakim Bahadır DARI tarafından İletişim ve Halkla İlişkiler, Öğr.Gör.Dr. İsmet Nezih ABANOZ tarafından Kitle Psiikolojisi-Toplumsal Olaylara Müdahale Esasları konularında, Temizlik Personeline ise Dr.Öğr.Üyesi Zehra ERTUĞRUL YAŞAR tarafından Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Dr.Öğr.Üyesi Abdulhakim Bahadır DARI tarafından İletişim ve Halkla İlişkiler konularında eğitim verilmiştir.