09.12.2022 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI NİHAİ SONUÇ İLANI

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların belgelerini "7" gün içerisinde (20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar) teslim etmeleri gerekmektedir. 20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine yedek aday çağırılacaktır.

09.12.2022 tarihli Öğretim Elemanı ilanı için Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1) İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kuran-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi ABD. 5.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu için TIKLAYINIZ.

2) İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kuran-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi ABD. 6.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu için TIKLAYINIZ.

3) Rektörlük Ortak Dersler Bölümü (TÖMER-Yabancı Uyruklu Öğrencilere Türkçe Dersi vermek üzere) 4. Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu için TIKLAYINIZ.

4)Rektörlük (Dış İlişkiler Koordinatörlüğünde Görevlendirilmek Üzere) 5.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu için TIKLAYINIZ.

5)Rektörlük (Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığında Görevlendirilmek üzere) 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu için TIKLAYINIZ.