22.07.2022 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI NİHAİ SONUÇ İLANI

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların belgelerini "7" gün içerisinde (01.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar) teslim etmeleri gerekmektedir. 01.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine yedek aday çağırılacaktır.

22.07.2022 tarihli Öğretim Elemanı ilanı için Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü  Özel Güvenlik ve Koruma Programı için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kuran-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı İçin TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı İçin TIKLAYINIZ.

Rektörlük Birimi Ortak Dersler Bölümü (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi )için TIKLAYINIZ.