27.04.2022 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

YERLEŞTİRME SONUÇLARI

27/04/2022 tarih ve 31822 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı ile ilgili başvuru ve değerlendirme süreci tamamlanmış olup sonuçlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2022-1 BÜRO PERSONELİ kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-2 BÜRO PERSONELİ kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-3 TEKNİSYEN (MARANGOZ İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-4 TEKNİSYEN (BİLGİSAYAR BAKIM – ONARIM) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-5 TEKNİSYEN (ELEKTRİK İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-6 TEKNİSYEN (ISITMA SOĞUTMA İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-7 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-8 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (KADIN) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-9 DESTEK PERSONELİ (ŞOFÖR) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-10 DESTEK PERSONELİ (BOYA – BADANA VE TEMİZLİK İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-11 DESTEK PERSONELİ (SIHHİ TESİSAT VE TEMİZLİK İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

2022-12 DESTEK PERSONELİ (ÇEVRE DÜZENLEME, BAHÇE BAKIM VE TEMİZLİK İŞLERİ) kadrosu için TIKLAYINIZ.

Not  1-) Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

2-) 2022-3 nolu ilanlara başvuru olmadığından asil ya da yedek aday belirlenememiştir.

3-) 2022-9 ve 2022-11 nolu ilanlara başvuran adaylar aranan şartları taşımadıkları için asil ya da yedek aday belirtilmemiştir.

4-) Asil aday olup başka kurumda işe başlayan adaylar ile hakkından feragat ederek işe başlamayacak olanlar dilekçelerini yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren 1 (bir ) hafta içerisinde Kurumumuza iletmeleri gerekmektedir.

5-) Asil adayların arşiv araştırmaları yapılacak olup atamalar arşiv araştırması sonucuna göre yapılacaktır. Arşiv araştırmaları sonucunda atanmasına engel bir durum olmayan asil adaylar ile işe başlama işlemleri için irtibata geçilecektir. Adayların istenilen belgeler ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asil Adaylardan İstenen Belgeler:

1-)  Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastaneden alınacaktır.)

2-)  Öğrenim Belgelerinin  Aslı ya da e-devlet' ten alınmış karekodlu öğrenim belgesi (Aslını ibraz edenler için "aslı gibidir" Kurumumuz tarafından yapılacaktır.)

3-) Vesikalık Fotoğraf (4 adet)

4-) 2022-7 ve 2022-8 nolu Koruma ve Güvenlik Görevlisi ilanına asil olarak yerleşen adaylardan Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü (MEDİKO)’nden boy ve kilo ölçümü yaptırılarak alınacak belge ile müracaat edilecektir.

5-) Asil olarak ilan edildiği halde istenen evraklarla müracaat etmeyenler ve İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin  başvurusu iptal edilecektir. Bu durumda sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.