28.12.2021 Tarihli Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuç İlanı

28.12.2021 TARİHLİ  ÖĞRETİM ELEMANI İLANI  İÇİN  ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Altınova Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Kaynak Teknolojisi Programı için TIKLAYINIZ.

Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.

Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Yöneylem Araştırması Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.

Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık İç Mimarlık Anasanat Dalı için TIKLAYINIZ.

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Hareket ve Antreman Bilimleri Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kelam Anabilim Dalı için TIKLAYINIZ.