31.12.2022 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI NİHAİ SONUÇ İLANI

1) ATANMAYA HAK KAZANANLARDAN İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

2) NOT ÖNEMLİ (Ayrıca Online Başvuruda Sisteme yüklenen tüm belgeler çıktı alınıp elden teslim edilecektir)

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların belgelerini "7" gün içerisinde (15.02.2023 tarihi mesai bitimine kadar) teslim etmeleri gerekmektedir. 15.02.2023 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine yedek aday çağırılacaktır.

 

31.12.2022 tarihli Öğretim Elemanı ilanı için Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1- Armutlu Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü  Gıda Teknolojisi Programı 4.Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

2- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ. 

3- İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Eğitimi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

4- İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Psikolojisi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

5- İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

6- Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Grafik Tasarımı Anasanat Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

7- Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

8- Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

9- Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

10- Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı 6.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

11- Yalova Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

12- Rektörlük (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Görevlendirilmek üzere) 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

13- Rektörlük (Kariyer Merkezinde Görevlendirilmek üzere) 5.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

14- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Uluslararası Ticaret ve Finansman Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

15- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Uluslararası Ticaret ve Finansman Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.