Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Üniversitemiz İdari Personeline Hizmet İçi Eğitim Verildi

21.01.2022 09:38 Rektörlük Toplantı Salonu Etkinlik

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğünün organize ettiği idari personele yönelik Hizmet içi eğitim 18-19 Ocak 2022 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Ömer Naci FİDAN'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Yazı İşleri Müdürü Fatih AKPUNAR tarafından "Resmi Yazışma Usul ve Esasları" , Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şerafettin KÖSE ve Şef Adem YAVUZ tarafından "Taşınır Kayıt Yönetim Sistemi(KBS)" , İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Semih Salih ERYAMAN ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Filiz Yıldız KURTOĞLU tarafından "4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu" ile Şube Müdür Vekili İbrahim KUZU tarafından "Elektronik İhale (E-İhale)" konularında eğitim verilmiştir.