Yalova Üniversitesi    personel@yalova.edu.tr personel@yalova.edu.tr

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların belgelerini "7" gün içerisinde (01.08.2023 tarihi mesai bitimine kadar) teslim etmeleri gerekmektedir. 01.08.2023 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine yedek aday çağırılacaktır.

21.06.2023 tarihli Öğretim Elemanı ilanı için Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1- Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı 4.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

2- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Sosyal Hizmet Anabilim Dalı  4.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

3Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Grafik Tasarımı Anasanat Dalı 4.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

4- Çınarcık Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Özel Güvenlik ve Koruma Programı 6.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.