Yalova Üniversitesi    personel@yalova.edu.tr personel@yalova.edu.tr

31 Aralık 2022 tarihli ve 32060 Sayılı Resmi Gazete de Yayımlanan Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuçları aşağıdadır.

1- Armutlu Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü  Gıda Teknolojisi Programı 4.Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

2- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

3- İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Eğitimi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

4- İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Psikolojisi Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

5- İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

6- Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Grafik Tasarımı Anasanat Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

7- Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

8- Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

9- Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

10- Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı 6.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

11- Yalova Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

12- Rektörlük (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Görevlendirilmek üzere) 4.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

13- Rektörlük (Kariyer Merkezinde Görevlendirilmek üzere) 5.Derece Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

14- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Uluslararası Ticaret ve Finansman Anabilim Dalı 5.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

15- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Uluslararası Ticaret ve Finansman Anabilim Dalı 6.Derece Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.