Yalova Üniversitesi    personel@yalova.edu.tr personel@yalova.edu.tr

1) ATANMAYA HAK KAZANANLARDAN İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

2) NOT !!! (ONLİNE BAŞVURUDA SİSTEME YÜKLENEN TÜM BELGELER ÇIKTI ALINIP ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.)

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların belgelerini "7" gün içerisinde (20.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar) teslim etmeleri gerekmektedir. 20.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine yedek aday çağırılacaktır.

31 Aralık 2023 tarihli ve 32416 Sayılı Resmi Gazete de Yayımlanan Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları aşağıdadır.

1- Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

2- Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

3- Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

4-  Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi  Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

5- Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

6- Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi  Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

7- İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Sosyolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

8- İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

9- İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur’an -ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

10- Rektörlük (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Görevlendirilmek Üzere) Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

11- Rektörlük (Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde Görevlendirilmek Üzere) Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

12- Rektörlük (Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinde Görevlendirilmek Üzere) Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

13- Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

14- Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

15- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.

16- Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi  Kadrosu İçin TIKLAYINIZ.